Postgraduaat Forensische Psychodiagnostiek & Counseling

Het 2-jarige postgraduaat forensische psychodiagnostiek en counseling wil voor de professional een brede en diepgaande opleiding in de forensische psychologie aanreiken. Hierbij zal het accent niet uitsluitend op kennis maar ook op vaardigheden gericht zijn. De professional maakt tijdens deze opleiding voornamelijk kennis met de hulpverlening bij daders. Daarnaast komt de rechtspsychologie alsook de wisselwerking tussen het dader- en slachtofferschap deels aan bod.

Voor meer informatie over het programma, zie hier.

In september 2017 starten we met het 2de jaar van de cyclus (= Module 5). Wens je 1 of meer afzonderlijke modules te volgen, stuur dan tijdig (uiterlijk 3 weken voor de start van de desbetreffende module) je CV en motivatiebrief met duidelijke vermelding van de concrete modules naar Kasia Uzieblo.

Wens je de gehele 2-jarige cyclus te doorlopen, dan mag je tegen april 2018 je CV en motivatiebrief doorsturen naar Kasia Uzieblo. Let wel: Het is niet mogelijk om met het 2de jaar te beginnen en vervolgens het gehele 1ste jaar te volgen.

Voor meer praktische informatie, zie hier.

Interessante berichten

Masterclass risicotaxatie: risicoformulering, -management en –communicatie | 11.05.2017

Risicotaxatie is het inschatten van de kans dat delinquenten opnieuw een delict plegen. Deze workshop voorziet voldoende ruimte voor de…

Lees meer

Risico- en beschermende factoren voor gewelddadig gedrag: De HCR: V3 en de SAPROF | 16-17.02.2017

Na het volgen van deze tweedaagse training ben je op de hoogte van de meest recente literatuur over risico- en…

Lees meer