eMEN – Breid uw netwerk uit via de e-health Hub

Hoe samenwerking op het gebied van e-mental health bevorderen?

Samenwerking met Europese stakeholders is cruciaal voor de ontwikkeling van een succesvol en duurzaam eHealth-bedrijfsleven. Het eHealth Hub-platform en eMEN hebben daarom hun krachten gebundeld in een strategische samenwerking.

Het eHealth Hub-platform is een GRATIS online catalogus die de verschillende eHealth-belanghebbenden (+1000) verbindt.  Een belangrijk onderdeel van deze samenwerking is het betrekken van de eMEN-belanghebbenden op het eHealth Hub-platform:

  • Uitbreiding van het aantal belanghebbenden op het gebied van e-geestelijke gezondheid dat momenteel actief is in de eHealth Health Hub-database.
  • Meer kansen creëren voor zakelijke samenwerking in de digitale economie van Europa. MKB’s, onderzoeksorganisaties, eHealth-experts en eHealth-dienstverleners zullen elkaar veel gemakkelijker kunnen vinden.

Word lid van het eHealth Hub-platform en doe een snelle scan van het ecosysteem in een paar klikken:

  • Filter op type actor
  • Kies de locatie
  • Voeg meer criteria toe

Krijg zichtbaarheid en ontdek potentiële partners, klanten, investeerders en nog veel meer! Het identificeren van de belangrijkste spelers in het ecosysteem is de eerste stap voor betere resultaten. Interactie komt direct daarna.

Hoe kan ik meedoen?

  • Ga naar het eHealth Hub-platform en registreer. Maak vervolgens een nieuw organisatieprofiel.
  • Update uw profiel zodat het ecosysteem u kan leren kennen.
  • Tag je profiel. Ga bij het bewerken van uw profiel naar ‘Klinische gebieden’ en ‘Bedrijfsgebieden’ en voeg uw relevante expertisegebieden toe zodat andere belanghebbenden u kunnen vinden.

Neem voor vragen contact op met: admin@ehealth-hub.eu

Interessante berichten

eMEN – Getting in touch with digital interventions for mental health: practical insights for health professionals | 12.10.2017

Online psychotherapy and e-mental health are on everyone’s lips, but what is behind it? What technical possibilities are there? And…

Lees meer

Faire diagnostiek

Onze superdiverse maatschappij stelt hulpverleners en de psychodiagnosticus in het bijzonder voor serieuze uitdagingen op vlak van faire diagnostiek. Faire…

Lees meer