24.03.2022 | Testival

testival

Het Psychodiagnostisch Centrum (PDC) stelt voor: het grote Testival!

Ben jij op de hoogte van de meest recente diagnostische instrumenten? Ben jij op zoek naar net die ene tool om de juiste screening te doen? Zoek je naar de laatste normen van jouw favoriete vragenlijst? Vraag jij je af of jouw diagnostiek ook online zou kunnen? Wil je graag anderen ontmoeten die zich bezig houden met dezelfde diagnostische vragen?

Zet dan met stip 24 maart 2022 in jouw agenda: het “Testival van het Psychodiagnostisch Centrum Thomas More”. Wij halen op donderdag 24 maart graag alles uit de kast (van onze Testotheek) om jullie nieuwe instrumenten in detail te laten inkijken en oud materiaal te laten herontdekken. We zullen daarnaast verschillende diagnostische thema’s in boostersessies onder de loep nemen. Al nieuwsgierig?

Meer informatie volgt

Meer informatie over het programma van de dag en de inhoud van de verschillende sessies volgt later nog. Houd deze pagina dus zeker goed in het oog! Verspreid in de tussentijd bovenstaande flyer onder je collega’s. Download ‘m hier!

Interessante berichten

Hoogbegaafd potentieel: signalering en diagnostiek | 15.11.2019

Er bestaan vele modellen en visies rond hoogbegaafdheid die handvaten bieden voor begeleiding van mensen die als hoogbegaafd beschouwd worden.…

Lees meer

De link tussen persoonlijkheid en psychopathologie bij kinderen en adolescenten | 24.10.2017

In deze workshop gaan we dieper in op de relatie tussen persoonlijkheid en psychopathologie op jonge leeftijd. Vooreerst wordt het…

Lees meer