FamilieLink – werken aan een hechte band met je kind

Het is de wens van iedere ouder om een warme en hechte band met zijn kind te hebben. Dat is echter niet vanzelfsprekend. Om verschillende redenen kan het zijn dat de relatie stroef loopt en dat je van het ene conflict naar het andere gaat. Ondanks al jouw goede bedoelingen en de liefde die je voor je kind voelt, heb je misschien toch het gevoel dat jij en je kind geen deel uitmaken van hetzelfde team.

Met FamilieLink ontwikkelt Learn2Trust (KU Leuven) in samenwerking met de Expertisecel Psychologie, Technologie en Samenleving een onlinehulpmiddel voor ouders met kinderen van 0 – 18 jaar die willen werken aan een hechte band met hun kind. In deze fase zijn we op zoek naar ouders die feedback willen geven op de gebruiksvriendelijkheid van een eerste versie van de tool. De tests gaan eind juni door bij Statik (Vital Decosterstraat 67A, 3000 Leuven) en nemen maximaal een uurtje tijd in beslag. Als bedanking voor je input krijg je na afloop een Fnac bon van € 10.

Bij interesse of vragen, contacteer Marlies Wintmolders via marlies.wintmolders@kuleuven.be of 016/32.29.56.

Interessante berichten

Bachelorproefproject – Beeldbellen bij psychologisch hulpverleners

Adviezen over wat binnen een training over beeldbellen aan bod kan komen In tijden van Corona met de strenge maatregelen…

Lees meer

Lopen? Ja, maar niet zonder app!

Emilie Mertens toetste in het kader van haar bachelorproef in welke mate het gebruik van een app nuttig of nodig…

Lees meer