Nieuwe stagiairs bij Expertisecel Psychologie, Technologie & Samenleving

De Expertisecel Psychologie, Technologie & Samenleving heeft twee nieuwe leden voor het academiejaar 2022-2023. Ze stellen zichzelf hier kort voor.

Hallo! Ik ben Kimberley Bruggeman en loop van augustus tot maart 2023 mijn eindstage binnen de expertisecel Psychologie, Technologie en samenleving. Mijn academische carrière begon aan de Thomas More hogeschool waar ik mijn bachelorsdiploma heb behaald in de toegepaste klinische psychologie. Mijn passie voor onderzoek heb ik ook hier mogen ontdekken tijdens mijn exploratiestage aan de KU Leuven. Hier werkte ik aan onderzoek naar Religie en Zingeving op latere leeftijd met speciale aandacht voor vergeving en hechting. Na een schakeljaar ben ik nu bezig aan de masteropleiding theoretische en experimentele psychologie aan de Universiteit Gent. Ik ben enthousiast om te mogen leren over en (hopelijk) bijdragen aan het steeds groeiende domein van onderzoek naar de toepassing van technologie in mentale gezondheidszorg.

 

Hallo, ik ben Audrey Verrall. Ik ben een stagiaire aan de expertisecel voor een periode van 6-maanden startende in augustus 2022 tot februari 2023. Deze stage is de laatste stap in het behalen van mijn masterdiploma in de Theoretische- en Experimentele Psychologie (UGent). Ik ben enthousiast om een deel uit te mogen maken van dit geweldige team omdat het me de kans geeft om meer ervaring op te doen binnen toegepast onderzoek en meer bepaald in de potentiële positieve bijdragen van technologie op mentale gezondheid. Dit is een mooie toevoeging aan de theoretische inzichten die ik reeds vergaarde gedurende mijn master thesis over de effecten van ‘resonance breathing’ op ruminatie en affect en de meer praktijkgerichte skills die ik heb verworven door het beoefenen van mindfulness.

Interessante berichten

The influence of online advertising on online shopping behaviour

Studenten Applied Psychology & Technology schreven afgelopen semester (2021-2022) samen blogberichten. De 3 beste berichten, over sociale media & het…

Lees meer

The influence of social media on women’s body image

Studenten Applied Psychology & Technology schreven afgelopen semester (2021-2022) samen blogberichten. De 3 beste berichten, over sociale media & het…

Lees meer