Loopbaanbegeleiding: een kritische blik op de instrumenten | 20.12.2018

In deze vorming reiken we instrumenten aan voor loopbaanbegeleiding en werpen we een kritische blik op deze instrumenten. Op deze manier ga je nog steviger in je schoenen staan bij het kiezen en toepassen van dit ruime aanbod aan instrumenten.

In het eerste deel maak je kennis met een aanbod aan instrumenten die voor handen zijn binnen loopbaanbegeleiding. We reiken instrumenten aan en geven ruimte om de instrumenten te leren kennen.

In het tweede deel zal er worden ingegaan op de wetenschappelijke achtergrond van methodieken en de kwaliteit van de spellen. Met als doel inzicht te  bieden in de theoretische fundering van de methodieken. Met deze inzichten ga je je kritische blik op de methodieken binnen loopbaanbegeleiding nog beter kunnen aanscherpen.

Meer informatie vind je hier.

Interessante berichten

Uitnodiging Wetenschapsbeurs

De studenten Toegepaste Psychologie van Thomas More presenteren op 20 en 21 juni graag de praktijkgerichte, evidence-based antwoorden die zij…

Lees meer

SAMEN@ZET

Op 20 april organiseren VOV, VOCAP, PMClub en Stimulearning een interessante avond over loopbanen in beweging. Docente Elsje Goris is…

Lees meer