Online zelfhulp voor medewerkers en binnen organisaties

Hoe kan online zelfhulp worden ingezet bij medewerkers en binnen organisaties? Kom meer er over te weten bij deze gratis Blikopener kennissessie!

Apps worden als maar meer ingezet in organisaties om personeel te ondersteunen. Wist je dat apps ook kunnen ingezet worden voor het verhogen van het mentaal welbevinden? Zo kan je als bedrijf een rol spelen vanuit preventief oogpunt voor je werknemers. Ook binnen de geestelijke gezondheidszorg spelen online platformen in toenemende mate een rol.
Het voldoende kunnen betrekken van gebruikers blijkt vaak een grote uitdaging (bv. bij een online platform rond welzijn op het werk, of een wachtlijst voor een voorziening), vooral wanneer er enkel op zelfhulp beroep wordt gedaan zonder bijkomende begeleiding.

In deze thematische sessie  leer je meer over wat er al is geweten rond online zelfhulp. Wat werkt wel? Wat werkt niet? Hoe implementeer je apps en platformen optimaal binnen organisaties en ondernemingen en hoe help je gebruikers om het volle potentieel ervan te benutten?
Wissel vervolgens ervaringen en good practices uit met andere organisaties en ondernemingen.

Datum: 8 december 2022 van 10 uur tot 12 uur

LocatieExperience Hub Mechelen op Campus De Ham

Prijs: Gratis na inschrijving

Interessante berichten

eMEN launch conference | 06.02.2017

The launch conference for our new transnational e-mental health project is in Belgium in February 2017 (Thomas More, Zandpoortvest 60,…

Lees meer

eMEN – Trends en technische ontwikkeling van apps in de geestelijke gezondheidszorg | 06.09.2018

Version française – English version Registreer nu! Benieuwd naar de technische aspecten rond de ontwikkeling en het gebruik van apps…

Lees meer