Postgraduaat Forensische Psychodiagnostiek & Counseling

Het 2-jarige postgraduaat forensische psychodiagnostiek en counseling wil voor de professional een brede en diepgaande opleiding in de forensische psychologie aanreiken. Hierbij zal het accent niet uitsluitend op kennis maar ook op vaardigheden gericht zijn. De professional maakt tijdens deze opleiding voornamelijk kennis met de hulpverlening bij daders. Daarnaast komt de rechtspsychologie alsook de wisselwerking tussen het dader- en slachtofferschap deels aan bod.

Voor meer informatie over het programma, zie hier.

In september 2017 starten we met het 2de jaar van de cyclus (= Module 5). Wens je 1 of meer afzonderlijke modules te volgen, stuur dan tijdig (uiterlijk 3 weken voor de start van de desbetreffende module) je CV en motivatiebrief met duidelijke vermelding van de concrete modules naar Kasia Uzieblo.

Wens je de gehele 2-jarige cyclus te doorlopen, dan mag je tegen april 2018 je CV en motivatiebrief doorsturen naar Kasia Uzieblo. Let wel: Het is niet mogelijk om met het 2de jaar te beginnen en vervolgens het gehele 1ste jaar te volgen.

Voor meer praktische informatie, zie hier.

Interessante berichten

Studienamiddag: Sterke Verhalen – Internering anders belicht – 27 mei 2019

Deze studienamiddag stelt ervaringen van geïnterneerde personen en hun familie centraal. Onze collega Natalie Aga heeft meegewerkt aan dit multidisciplinair onderzoek…

Lees meer

De link tussen persoonlijkheid en psychopathologie bij kinderen en adolescenten | 24.10.2017

In deze workshop gaan we dieper in op de relatie tussen persoonlijkheid en psychopathologie op jonge leeftijd. Vooreerst wordt het…

Lees meer