Stage bij de Expertisecel Psychologie, Technologie & Samenleving

De komende weken sluit stagiaire Julie Van Gestel zich aan bij de Expertisecel Psychologie, Technologie & Samenleving in het kader van haar exploratiestage. Ze stelt zich hier kort voor.

Ik ben Julie Van Gestel en studeer Toegepaste Psychologie aan Thomas More. Ik zal de komende 8 weken (februari-maart) stage lopen bij de expertisecel . Mijn interesse gaat vooral uit naar de impact van sociale media op het mentaal welzijn, een interesse die is gegroeid doorheen mijn opleiding.  Ik zal me dan ook vooral verdiepen in de geheime netwerken van sociale media en de impact ervan op het (mentaal) welzijn. Verder wil ik ook veel bijleren over de rol van technologie op de (geestelijke) gezondheid in het algemeen.

 

 

Interessante berichten

Bachelorproefprojecten PsyTS 2020-2021

Het afgelopen academiejaar was de expertisecel Psychologie, Technologie & Samenleving betrokken bij het begeleiden of aanbieden van verschillende bachelorproefprojecten met…

Lees meer

Stage bij de Expertisecel Psychologie, Technologie & Samenleving

De komende weken sluit stagiaire Julie Van Gestel zich aan bij de Expertisecel Psychologie, Technologie & Samenleving in het kader…

Lees meer