Stage bij de Expertisecel Psychologie, Technologie & Samenleving

De komende weken sluit stagiaire Julie Van Gestel zich aan bij de Expertisecel Psychologie, Technologie & Samenleving in het kader van haar exploratiestage. Ze stelt zich hier kort voor.

Ik ben Julie Van Gestel en studeer Toegepaste Psychologie aan Thomas More. Ik zal de komende 8 weken (februari-maart) stage lopen bij de expertisecel . Mijn interesse gaat vooral uit naar de impact van sociale media op het mentaal welzijn, een interesse die is gegroeid doorheen mijn opleiding.  Ik zal me dan ook vooral verdiepen in de geheime netwerken van sociale media en de impact ervan op het (mentaal) welzijn. Verder wil ik ook veel bijleren over de rol van technologie op de (geestelijke) gezondheid in het algemeen.

 

 

Interessante berichten

Social Media and Alcohol Abuse among Adolescents

Studenten Applied Psychology & Technology schreven afgelopen semester (2022-2023) samen blogberichten. De 3 beste berichten, over virtual reality en pijnreductie, sociale…

Lees meer

Pokémon Go: A Promising Tool

Studenten Applied Psychology & Technology schreven afgelopen semester (2021-2022) samen blogberichten. De 3 beste berichten, over sociale media & het…

Lees meer