24.03.2022 | Testival

Het Psychodiagnostisch Centrum (PDC) stelt voor: het grote Testival!

Ben jij op de hoogte van de meest recente diagnostische instrumenten of richtlijnen? Ben jij op zoek naar net die ene tool om de juiste screening te doen? Zoek je naar de laatste normen van jouw favoriete vragenlijst? Vraag jij je af of jouw diagnostiek ook online zou kunnen? Wil je graag anderen ontmoeten die zich bezig houden met dezelfde diagnostische vragen?

Zet dan met stip 24 maart 2022 in jouw agenda: het “Testival van het Psychodiagnostisch Centrum & Health Care Challenges van Thomas More Research”. Wij halen op donderdag 24 maart graag alles uit de kast (van onze Testotheek) om jullie nieuwe instrumenten in detail te laten inkijken en oud materiaal te laten herontdekken. We zullen daarnaast verschillende diagnostische thema’s in boostersessies onder de loep nemen. Al nieuwsgierig?

Meer informatie volgt

Meer informatie over het programma van de dag en de inhoud van de verschillende sessies volgt later nog. Houd deze pagina dus zeker goed in het oog! Verspreid in de tussentijd bovenstaande flyer onder je collega’s. Download ‘m hier!

 

Interessante berichten

De CoVaT-CHC Basisversie in actie: van kennismaking tot toepassingsmogelijkheden | 24.11.2017

Deze vorming maakt je beter bekend met de inhoud, toepassings- en interpretatiemogelijkheden van de CoVaT-CHC Basisversie, een intelligentietest uniek voor Vlaanderen.…

Lees meer

Uitnodiging Wetenschapsbeurs

De studenten Toegepaste Psychologie van Thomas More presenteren op 20 en 21 juni graag de praktijkgerichte, evidence-based antwoorden die zij…

Lees meer