Online werken voor zorgprofessionals | 30.03.2020

Dinsdag 24 maart van 20u tot 21u – volzet
Dinsdag 24 maart van 18u tot 19u – volzet
Maandag 30 maart van 16u tot 17u – extra sessie

COVID-19 dwingt Vlaamse hulpverleners, vaak tegen wil en dank, ineens om voor een groot deel online te werken. Dit webinar heeft als doel om zorgprofessionals (psychiaters, artsen, psychologen) een hart onder de riem te steken en te motiveren. Je komt hierin vooral meer te weten over de mogelijkheden van online werken, in het bijzonder videobellen. Tijdens dit webinar worden 7 mythes rond e-health ontkracht en 7 voordelen benoemd, telkens geïllustreerd met praktijkvoorbeelden.

Gratis webinar over online behandelen. Gegeven door Nederlandse experten Bram van der Boom, Tim Wind, Bart Vemer (ehealthspecialists.com) en Heleen Riper (VU Amsterdam), in samenwerking met Tom Van Daele (Thomas More-hogeschool) in het kader van het eMEN project.

Vanaf 25 maart start ehealth specialists een meer diepgaande masterclass, klik hier om daar meer over te lezen.

Meer dan 4500 hulpverleners namen afgelopen dinsdag deel aan de twee webinars. We organiseren daarom nog een derde sessie, op maandag 30/3, van 16u tot 17u. Klik hier om je meteen in te schrijven via Zoom. 

Vul in tussentijd gerust ook de bevraging in van de EFPA Project Group on eHealth rond het huidige gebruik van online consultaties bij psychologen en andere gezondheidszorgprofessionals in de context van de COVID-19 Coronavirus pandemie.

Interessante berichten

eMEN – Technologie en geestelijke gezondheid: een goede ROI? | 30.04.2018

Version française – English version Wil je graag inzicht krijgen in de manier waarop verschillende stakeholders het gebruik van online…

Lees meer

eMEN – Let’s make it work! De implementatie van e-mental health | 28.03.2019

Deelname is gratis, schrijf je nu in! De afgelopen vijftien jaar zijn veel e-mental health toepassingen ontwikkeld, maar de implementatie…

Lees meer